طرز تهیه ته چین سبزیجات

برای تهیه یک ته چین خوشمزه و مجلسی ابتدا برنج را آماده نمایید ، برنج خود را زنده تر از سری های قبلی آبکش کنید ، کاسه ای نسبتاً بزرگ را آماده کنید ماست و تخم مرغ ها را درون کاسه ریخته و مخلوط کنید سپس زعفران و نمک را به مواد اضافه کنید و هم بزنید زمانی که احساس کردید مواد بخوبی با هم مخلوط شده برنج را به مواد درون کاسه اضافه کنید .

در مرحله بعد قابلمه ای را که انتخاب کرده بودید را با کره ای که از قبل آب کرده بودید چرب نمایید دیواره ها و کف قابلمه چرب شود ،  با برنج کف قابلمه را پر کرده سپس با ذرت و نخود فرنگی روی برنج را بپوشانید ، دوباره یک لایه برنج ریخته روی آن را با قارچ تفت داده شده پر کنید ، از مقداری آبلیمو و نمک و فلفل بعنوان چاشنی استفاده کنید ، دوباره یک لایه برنج ریخته روی آن را با مخلوط هویج و کدوی تفت داده شده پر کنید کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و الباقی برنج را اضافه کرده و درب ظرف را با فویل بپوشانید

فر را از قبل پیش گرم کنید با درجه حرارت را بر روی ۲۲۰ درجه سانتیگراد قرار داده و ظرف را برای مدت زمان ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید ، حالا فویل را برداشته و مقداری کره بر روی برنج اضافه کنید ، دوباره ظرف را برای ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا ته چین گیاهی شما آماده شود . پس از اینکه از درون فر خارج نمودید و هنگامی که سرد شد ظرف را برگردانده و غذا را خارج نمایید .


تفریحی برنج ,، ,روی ,ظرف ,فر ,کرده ,ظرف را ,را با ,کنید ، ,برنج را ,اضافه کنیدمنبع

جوجه کباب زعفرانی

گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹

دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان

دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان

دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی

دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان

دستور پخت و طرز تهیه کوفته همدانی غذای محلی ایرانی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

مقالات سئو مرکز تخصصی نرم افزار موبایل ودیعتی مهندس متین قنادی نهال سبزه زار رز مووی | دانلود رایگان فیلم و سریال ارزانی لاک رزوه هنرستان kasbdaramad1