دستور پخت
قابلمه را روی اجاق گذاشته و به آن آب را اضافه کنید زمانی که آب شروع بجوشیدن کرد پاستا را درون قابلمه ریخته و پس از آن مقداری نمک اضافه کنید و اجازه دهید تا پاستا کاملا پخته شود ، حالا پاستا را درون آبکش ریخته وقتی آب کاملا گرفته شد برای اینکه پاستا حالت چسبندگی پیدا نکند مقدار کمی روغن مایع یا روغن زیتون بر روی آن بریزید. در این فاصله که پاستا را میپزید سس را آماده کنید.
برای آماده سازی سس تابه نسبتا بزرگی را روی اجاق گذاشته و کره را درون آن ریخته و آب کنید به کره آب شده آرد را اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و تغییر رنگ دهد . در یک کاسه کوچک خامه و شیر را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شود حالا مخلوط را درون تابه ریخته و به آرد اضافه کنید بصورت آرام آرام و مدام آنها را هم بزنید در همان حال نمک و فلفل را هم اضافه کرده تا سس به غلظت دلخواه شما برسد.
گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹
دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان
دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان
دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی
دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان