مواد لازم برای تهیه پاستا پنه با مرغ

  • پاستا ۴۰۰ گرم
  • سینه مرغ ۲ عدد
  • اسفناج ۲۰۰ گرم _پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
  • پودر سیر نصف قاشق چایخوری
  • آویشن یک قاشق چایخوری
  • پنیر پارمسان یک فنجان
  • کره ۲ ق غ
  • آرد ۴ ق غ
  • ۱ لیوان شیر ۱.۵ لیوان
  • خامه ۱۰۰ گرم ( به دلخواه)
  • نمک و فلفل به میزان لازم

دستور پخت

طرز تهیه پاستا پنه با مرغ

قابلمه را روی اجاق گذاشته و به آن آب را اضافه کنید زمانی که آب شروع بجوشیدن کرد پاستا را درون قابلمه ریخته و پس از آن مقداری نمک اضافه کنید و اجازه دهید تا پاستا کاملا پخته شود ، حالا پاستا را درون آبکش ریخته وقتی آب کاملا گرفته شد برای اینکه پاستا حالت چسبندگی پیدا نکند مقدار کمی روغن مایع یا روغن زیتون بر روی آن بریزید. در این فاصله که پاستا را میپزید سس را آماده کنید.

برای آماده سازی سس تابه نسبتا بزرگی را روی اجاق گذاشته و کره را درون آن ریخته و آب کنید به کره آب شده آرد را اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و تغییر رنگ دهد ‌. در یک کاسه کوچک خامه و شیر را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شود حالا مخلوط را درون تابه ریخته و به آرد اضافه کنید بصورت آرام آرام و مدام آنها را هم بزنید در همان حال نمک و فلفل را هم اضافه کرده تا سس به غلظت دلخواه شما برسد.


تفریحی پاستا ,آب ,هم ,ریخته ,مرغ ,آرد ,را درون ,با مرغ ,پاستا را ,اضافه کنید ,پنه بامنبع

جوجه کباب زعفرانی

گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹

دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان

دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان

دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی

دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان

دستور پخت و طرز تهیه کوفته همدانی غذای محلی ایرانی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

وب سایت چاپی مرجع دانلود فیلم و سریال اشپزی آب آنار گیر کولرگازی اجنرال اینورتر پرشین گات تلنت ام بی سی املاک مأوا برترین فایل هوادارن رپ