با نام و یاد خدا شروع میکنیم در ابتدای آشپزی مایه کوفته را به این صورت آماده میکنیم گوشت چرخ کرده و را با پیاز چرخ کرده مخلوط میکنیم پس از انجام این کار نوبت مخلوط کردن برنج پخته با نخود میباشد حالا هر دوی این مواد را با هم مخلوط کرده و حسابی ورز میدهیم تا کاملا یکدست شوند . قابلمه ای مناسب را بر روی حرارت ملایم اجاق قرار میدهیم تا آب آن به نقطه جوش برسد . در طول این زمان مواد میانی کوفته را آماده میکنیم . حالا از مایه گوشت برداشته و درونش را با این مواد پر میکنیم و کوفته را گرد میکنیم . به آب جوش مقداری ادویه نظیر ( فلفل و نمک و زردچوبه و رب و پیاز داغ ) را اضافه میکنیم . اکنون کوفته ها را درون آب قرار میدهیم و صبر میکنیم تا پخته شوند .
گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹
دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان
دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان
دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی
دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان