دو عدد پیاز را خرد کرده درون تابه ریخته و تفت دهید کمی که سبک و شیشه ای شدند گوشت را اضافه کنید و با هم تفت دهید در همان حال نمک و فلفل و زردچوبه را بریزید و مواد را بخوبی مخلوط کرده و تفت دهید تا ادویه بخورد گوشت بره . از قبل لپه و برنج را بصورت جدا بخیسانید ( نیم پز کنید ) .
کاسه بزرگی را اماده کنید گوشت خره کرده ای را که تفت داده اید را با پیاز و برنج و لپه مخلوط کنید مقداری نعنا خشک و مرزه اضافه کنید برای اینکه کمی غذای شما خوشرنگ شود میتوانید کمی زعفران یا رنگ غذای خوراکی اضافه کنید.
حالا درون فلفل دلمه ها را با چاقو تخلیه کرده و با مایه درون فلفل ها را پر کنید ، حالا
گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹
دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان
دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان
دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی
دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان