مواد لازم  برای تهیه خورشت خلال


  1. گلاب ۵ قاشق غذاخوری
  2. گوشت قرمز ۳۰۰ گرم
  3. زعفران دم کرده ۱ فنجان
  4. کره ۱ قاشق غذاخوری
  5. خلال بادام درشت ۲۵۰ گرم
  6. زرشک ۱ لیوان
  7. چوب دارچین ۱ تکه کوچک
  8. پیاز ۱ عدد
  9. نمک و زردچوبه به مقدار لازم
  10. رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه خورشت خلال

  • پیاز را خرد کنید و زردچوبه بزنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود.
  • سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید، تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
  • پس از تغییر رنگ گوشت رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.
  • چند دقیقه تفت دهید سپس ۴ لیوان آب بریزید و در قابلمه را ببندید تا با حرارت ملایم گوشت بپزد.
  • خلال بادام را حدود ۱۰ دقیقه در آب گرم خیس دهید تا نرم شود سپس ۵ دقیقه داخل زعفران دم کرده خیس دهید (مقدار کمی زعفران را بسایید و در آب جوش حل کنید و ۱۵ دقیقه روی بخار اب قرار دهید تا دم بکشد و رنگ دهد).
  • وقتی آب خورش کم شد خلال بادام، زعفران و چوب دارچین را اضافه کنید (باید به اندازه یک بند انگشت روی خورش آب باشد)، حرارت را بسیار کم کنید و حدود ۳۰ دقیقه خورش را روی حرارت قرار دهید.
  • پس از این مدت زرشک، گلاب و کره را به خورش اضافه نمائید و ۳۰ دقیقه دیگر با حرارت کم و در باز اجازه دهید خورش کاملا جا بیفتد، پس از پایان پخت چوب دارچین را خارج کنید و نمک غذا را اندازه کنید سپس در ظرف بریزید و به همراه برنج سرو نمائید

تفریحی دهید ,خلال ,دقیقه ,خورش ,گوشت ,آب ,کنید و ,و در ,دهید تا ,چوب دارچین ,پس ازمنبع

جوجه کباب زعفرانی

گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹

دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان

دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان

دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی

دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان

دستور پخت و طرز تهیه کوفته همدانی غذای محلی ایرانی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

ایکس وی تمپ آمادگی کنکور99 با ونوس آنلاین شب که میشه یو پی اس apc اجتماعی دانلود کده قاصدک ها شاپ تك eghamat25