برای تهیه یک
در مرحله بعد قابلمه ای را که انتخاب کرده بودید را با کره ای که از قبل آب کرده بودید چرب نمایید دیواره ها و کف قابلمه چرب شود ، با برنج کف قابلمه را پر کرده سپس با ذرت و نخود فرنگی روی برنج را بپوشانید ، دوباره یک لایه برنج ریخته روی آن را با قارچ تفت داده شده پر کنید ، از مقداری آبلیمو و نمک و فلفل بعنوان چاشنی استفاده کنید ، دوباره یک لایه برنج ریخته روی آن را با مخلوط هویج و کدوی تفت داده شده پر کنید کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و الباقی برنج را اضافه کرده و درب ظرف را با فویل بپوشانید
فر را از قبل پیش گرم کنید با درجه حرارت را بر روی ۲۲۰ درجه سانتیگراد قرار داده و ظرف را برای مدت زمان ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید ، حالا فویل را برداشته و مقداری کره بر روی برنج اضافه کنید ، دوباره ظرف را برای ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا
گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹
دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان
دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان
دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی
دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان