طرز تهیه باقالی پلو

برای تهیه این پلوی خوشمزه مجلسی ابتدا تابه ای نسبتاً بزرگ را آماده کنید ، تابه ای را برداشته که بتوانید تکه های مرغ را در آن قرار دهید ، کمی روغن مایه اضافه کنید حرارت را کم کرده ، سپس خلال های خرد شده پیاز را در کف ظرف چیده تکه های مرغ را سپس اضافه کنید ، حالا هویج ها را درون تابه ریخته ، نمک و فلفل و حبه های سیر را در پایان اضافه نمایید ، حرارت اجاق گاز را کمی بیشتر کرده و نصف لیوان آب به مواد اضافه کنید ، بعد از گذشت ۵ الی ۷ دقیقه یک شعله پخش کن زیر تابه قرار داده ، زمانی که شروع به جوشیدن کرد حرارت را کم کرده و صبر کنید تا بپزد . در لحظات پایانی پخت زعفران دم کرده را اضافه کنید  و اجازه دهید پیازها کاراملی شوند و تکه های مرغ خوشرنگ و طلایی شوند.

در مرحله بعد برنج را هم زمان با باقالی ها درون قابلمه ریخته و اجازه می‌دهیم تا بجوشد ، سپس مواد را با هم آبکش کرده ، قابلمه مناسبی را انتخاب میکنیم ته دیگی را که دوست دارید درون قابلمه گذاشته حالا باقالی پلو را ریخته و لا به لای آن شوید خشک قرار میدهیم ، کره و یا روغن را اضافه کرده و اجازه می‌دهیم تا برنج دم بکشد ، مرغ ها که آماده شد برنج را درون سینی ریخته و پلو را برای سرو کردن آماده میکنیم .


تفریحی ، ,کرده ,های ,ریخته ,مرغ ,باقالی ,تکه های ,های مرغ ,و اجازه ,ریخته و ,کنید ،منبع

جوجه کباب زعفرانی

گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹

دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان

دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان

دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی

دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان

دستور پخت و طرز تهیه کوفته همدانی غذای محلی ایرانی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

نصب و اجرای آردواز به صورت تضمینی پروژه های دینامیکی با آدامز خرید عروسک جالب روابط جنسی سالم و شرعی±وبلاگ سایتی برای همه ورزش 90 جهان انیمیشن کوپلینگ | کوپلینگ دنده ای | کوپلینگ فنری تلگرام نیوز شما بیا