طرز تهیه باقالی پلو

برای تهیه این پلوی خوشمزه مجلسی ابتدا تابه ای نسبتاً بزرگ را آماده کنید ، تابه ای را برداشته که بتوانید تکه های مرغ را در آن قرار دهید ، کمی روغن مایه اضافه کنید حرارت را کم کرده ، سپس خلال های خرد شده پیاز را در کف ظرف چیده تکه های مرغ را سپس اضافه کنید ، حالا هویج ها را درون تابه ریخته ، نمک و فلفل و حبه های سیر را در پایان اضافه نمایید ، حرارت اجاق گاز را کمی بیشتر کرده و نصف لیوان آب به مواد اضافه کنید ، بعد از گذشت ۵ الی ۷ دقیقه یک شعله پخش کن زیر تابه قرار داده ، زمانی که شروع به جوشیدن کرد حرارت را کم کرده و صبر کنید تا بپزد . در لحظات پایانی پخت زعفران دم کرده را اضافه کنید  و اجازه دهید پیازها کاراملی شوند و تکه های مرغ خوشرنگ و طلایی شوند.

در مرحله بعد برنج را هم زمان با باقالی ها درون قابلمه ریخته و اجازه می‌دهیم تا بجوشد ، سپس مواد را با هم آبکش کرده ، قابلمه مناسبی را انتخاب میکنیم ته دیگی را که دوست دارید درون قابلمه گذاشته حالا باقالی پلو را ریخته و لا به لای آن شوید خشک قرار میدهیم ، کره و یا روغن را اضافه کرده و اجازه می‌دهیم تا برنج دم بکشد ، مرغ ها که آماده شد برنج را درون سینی ریخته و پلو را برای سرو کردن آماده میکنیم .


تفریحی ، ,کرده ,های ,ریخته ,مرغ ,باقالی ,تکه های ,های مرغ ,و اجازه ,ریخته و ,کنید ،منبع

جوجه کباب زعفرانی

گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹

دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان

دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان

دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی

دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان

دستور پخت و طرز تهیه کوفته همدانی غذای محلی ایرانی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

irmmd.loxblog.com قناری دانلود آهنگ جدید ریمیکس جدید انجام اکوی قلب قیمت لوازم یدکی گریدر کوماتسو قیمت کاغذ دیواری پوستری تبریزگردی وبلاگ آژانس مسافرتی و هواپیمایی اوج ماندگار خرید آنلاین قطعات بسترن خرید اینترنتی قطعات بیل مکانیکی Pc600