طرز تهیه کال کباب

شما پس از شستشو بادمجان ها را با پوست بر روی آتش قرار داده و کباب کنید سپس پوست‌شان را جدا کرده و دورن یک کاسه قرار دهید تا خنک شوند ، اگر در این مرحله بادمجان آب انداخت آن آب را جدا کنید و دور بریزید ، سپس بوسیله یک گوشت کوب آنها را له نمایید .

در مرحله بعد ، گردو ، سیر و انار را اضافه نمایید و همه این مواد را با هم مخلوط کرده و بخوبی له کنید و بکوبید ، در همان حال که مشغول کوبیدن مواد هستید سبزی ، نمک و فلفل و گلپر را هم با مواد مخلوط کرده و هم بزنید تا حسابی با هم ترکیب شوند . حالا ظرف غذا را برای چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند ، اگر این خوراک را با انار تازه و ترش تهیه نمایید بهتر است استفاده از رب انار رنگ غذای شما را تیره خواهد کرد .


تفریحی ، ,هم ,نمایید ,مواد ,کرده ,انار ,کرده و ,را با ,قرار دهید ,دهید تا ,شوند ،منبع

جوجه کباب زعفرانی

گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹

دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان

دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان

دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی

دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان

دستور پخت و طرز تهیه کوفته همدانی غذای محلی ایرانی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

خرید اینترنتی خرید اینترنتی لاستیک کومهو وبلاگ شخصی فرینام Arak Hack بازی و برنامه savannahcyum95 accueil فروشگاه .:: عــشق پـنـهان ::. کالای ارزان مشاوره روانشناسی