طرز تهیه کال کباب

شما پس از شستشو بادمجان ها را با پوست بر روی آتش قرار داده و کباب کنید سپس پوست‌شان را جدا کرده و دورن یک کاسه قرار دهید تا خنک شوند ، اگر در این مرحله بادمجان آب انداخت آن آب را جدا کنید و دور بریزید ، سپس بوسیله یک گوشت کوب آنها را له نمایید .

در مرحله بعد ، گردو ، سیر و انار را اضافه نمایید و همه این مواد را با هم مخلوط کرده و بخوبی له کنید و بکوبید ، در همان حال که مشغول کوبیدن مواد هستید سبزی ، نمک و فلفل و گلپر را هم با مواد مخلوط کرده و هم بزنید تا حسابی با هم ترکیب شوند . حالا ظرف غذا را برای چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند ، اگر این خوراک را با انار تازه و ترش تهیه نمایید بهتر است استفاده از رب انار رنگ غذای شما را تیره خواهد کرد .


تفریحی ، ,هم ,نمایید ,مواد ,کرده ,انار ,کرده و ,را با ,قرار دهید ,دهید تا ,شوند ،منبع

جوجه کباب زعفرانی

گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹

دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان

دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان

دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی

دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان

دستور پخت و طرز تهیه کوفته همدانی غذای محلی ایرانی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

شب که میشه معرفی کالا فروشگاهی فروشگاه اینترنتی ارزان سرا نماشویی با قیمت ارزان زابل فیلم عطر شناس اینجا همه چی هست فروش انواع سرویس خواب my life