طرز تهیه حمص

برای تهیه این غذای لبنانی نخود ها را از یک شب قبل خیسانده و برای چند نوبت آب ظرف را نیز عوض میکنید سپس پوست نخود را جدا نموده ، حالا نخود ها را همراه با مقداری آب و سیر های پوست گرفته درون قابلمه ریخته و روی اجاق قرار میدهیم نصف قاشق هم نمک درون قابلمه ریخته و اجازه می‌دهیم تا نخودها بپزد .

در مرحله بعد و زمانی که نخود ها پخته شد بلافاصله درون چرخ گوشت ریخته و بصورت پوره در می‌آوریم، حالا به پوره نخود روغن کنجد را اضافه میکنیم و مواد را بخوبی با هم مخلوط کرده تا روغن خوب بخورد مواد برود در همان حال ارده را نیز به این پیش غذای محلی و خوشمزه اضافه نمایید ، سپس آب یک عدد لیمو را گرفته و بر روی نخود ها ریخته در آخر هم نمک غذا را اندازه میکنیم .

در مرحله بعد غذا را درون کاسه ریخته و با پشت قاشق آنرا صاف میکنیم حالا بر روی حمص پودر پاپریکا ریخته و با روغن زیتون و سبزی جعفری تزیین کرده سرو میکنیم .


تفریحی نخود ,ریخته ,میکنیم ,ها ,روی ,آب ,ریخته و ,نخود ها ,و با ,در مرحله ,هم نمک ,درون قابلمه ریختهمنبع

جوجه کباب زعفرانی

گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹

دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان

دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان

دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی

دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان

دستور پخت و طرز تهیه کوفته همدانی غذای محلی ایرانی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

شهد قاسم سلیمانی بانک اطلاعات مشاغل آگهی تایم ساخت شوتینگ زباله خرید آنلاین قطعات لودر کوماتسو دکتر سحر میرآبا، جراح-دندانپزشک آسایش گستر _نصب،سرویس و تعمیر یخچال و فریزر در شیراز بهبود کم شنوایی و کاربرد سمعک بازسازی منزل طراحی سایت کاغذ دیواری سه بعدی