طرز تهیه حمص

برای تهیه این غذای لبنانی نخود ها را از یک شب قبل خیسانده و برای چند نوبت آب ظرف را نیز عوض میکنید سپس پوست نخود را جدا نموده ، حالا نخود ها را همراه با مقداری آب و سیر های پوست گرفته درون قابلمه ریخته و روی اجاق قرار میدهیم نصف قاشق هم نمک درون قابلمه ریخته و اجازه می‌دهیم تا نخودها بپزد .

در مرحله بعد و زمانی که نخود ها پخته شد بلافاصله درون چرخ گوشت ریخته و بصورت پوره در می‌آوریم، حالا به پوره نخود روغن کنجد را اضافه میکنیم و مواد را بخوبی با هم مخلوط کرده تا روغن خوب بخورد مواد برود در همان حال ارده را نیز به این پیش غذای محلی و خوشمزه اضافه نمایید ، سپس آب یک عدد لیمو را گرفته و بر روی نخود ها ریخته در آخر هم نمک غذا را اندازه میکنیم .

در مرحله بعد غذا را درون کاسه ریخته و با پشت قاشق آنرا صاف میکنیم حالا بر روی حمص پودر پاپریکا ریخته و با روغن زیتون و سبزی جعفری تزیین کرده سرو میکنیم .


تفریحی نخود ,ریخته ,میکنیم ,ها ,روی ,آب ,ریخته و ,نخود ها ,و با ,در مرحله ,هم نمک ,درون قابلمه ریختهمنبع

جوجه کباب زعفرانی

گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹

دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان

دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان

دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی

دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان

دستور پخت و طرز تهیه کوفته همدانی غذای محلی ایرانی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

آپشن های خودرو صحرا چت|افرو گپ|پرشین چت مرکز مشاوره خانوده تلفنی رایکو - مشاوره روانشناسی انواع ترازو باکیفیت تجهیزات آشپزخانه صنعتی public وکیل آن فروش انواع نژاد سگ و گربه موسسه حقوقی و بین المللی سام پورت 20