طرز تهیه مربا به

در ابتدای آشپزی به را بخاطر اینکه دارای پرز میباشد بخوبی بشویید . پس از انجام این کار میوه را میتوانید پوست گرفته و یا اینکه با پوست استفاده نمایید . نکته : اگر مربا را با پوست آماده نمایید مربای شما شکل بهتری خواهد داشت و پوست میوه از له شدن مربا جلوگیری مینماید . میوه به را درون قابلمه ریخته و آب را به آن اضافه نمایید مقدار آب باید به حدی باشد که روی به ها را کاملا بپوشاند .

برای مدت زمان ۲۰ دقیقه درب ظرف را بسته و اجازه دهید تا با حرارت ملایم بپزد . در طول این مدت شهد خود را که ترکیب شکر و آب و هل و آب لیمو مباشد را تهیه نموده و بعد از گذشت ۲۰ دقیقه آن را درون قابلمه ریخته و دوباره درب ظرف را گذاشته و حالا از یک دم کنی استفاده نمایید تا زمانی که مربا قوام بیاید اجازه میدهیم تا با حرارت ملایم مربا بپزد . هنگامی که مربا آماده شد اجازه دهید در همان حال و با دم کنی بماند تا خنک شود .


تفریحی مربا ,پوست ,نمایید ,آب ,تهیه ,میوه ,و آب ,قابلمه ریخته ,درون قابلمه ,را درون ,با حرارت ,درون قابلمه ریختهمنبع

جوجه کباب زعفرانی

گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹

دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان

دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان

دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی

دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان

دستور پخت و طرز تهیه کوفته همدانی غذای محلی ایرانی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

بهترین سایت فلم گریتینگ و کف پله فلزی قالات آشنایی با شیشه شیر اونت در ایران قیمت خرید تردمیل وارشانه رایتم : مرجع وبمستران ایرانی دمو سایت ash 3peek فیلم خوب