طرز تهیه انار پلو
سینه های مرغ را به همراه یک عدد پیاز ، کمی زردچوبه ، نمک و چند لیوان آب درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند سپس سینه های مرغ پخته شده را ریش ریش کنید.مرغ ریش ریش شده و دانه های انار و گشنیز خرد شده و خلال پسته را با مقداری روغن و کمی زعفران تفت بدهید.
برنج را از قبل با آب و نمک بخیسانید و بجوشونید و آبکش کنید و کف قابلمه کمی روغن بریزید و سیب زمینی بچینید بعد لایه لایه برنج و مواد بالا رو لا به لای برنج قرار دهید و دمکنی رو بذارید تا با حرارت ملایم دم بکشد مقداری از برنج رو زعفرانی کنید و مقداری از مواد رو هم برای تزیین روی انارپلو نگه دارید و درآخر با برنج زعفرانی و مواد بالا تزئین کنید.
سالاد هم سالاد گل کلم و انار هست که با این غذا خیلی خوشمزه میشه


تفریحی برنج ,رو ,انار ,ریش ,مرغ ,کمی ,مقداری از ,طرز تهیه ,و مواد ,مواد بالا ,بریزید ومنبع

جوجه کباب زعفرانی

گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹

دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان

دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان

دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی

دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان

دستور پخت و طرز تهیه کوفته همدانی غذای محلی ایرانی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

7y7 خرید نو گردشگری لونه روزانه دانلود Digigilanika|دیجی گیلانیکا سایتی برای همه نـــــــت ســـــــی پرندیار | نیازمندی های پرند شراره