سینه های مرغ را به همراه یک عدد پیاز ، کمی زردچوبه ، نمک و چند لیوان آب درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند سپس سینه های مرغ پخته شده را ریش ریش کنید.مرغ ریش ریش شده و دانه های انار و گشنیز خرد شده و خلال پسته را با مقداری روغن و کمی زعفران تفت بدهید.
برنج را از قبل با آب و نمک بخیسانید و بجوشونید و آبکش کنید و کف قابلمه کمی روغن بریزید و سیب زمینی بچینید بعد لایه لایه برنج و مواد بالا رو لا به لای برنج قرار دهید و دمکنی رو بذارید تا با حرارت ملایم دم بکشد مقداری از برنج رو زعفرانی کنید و مقداری از مواد رو هم برای تزیین روی انارپلو نگه دارید و درآخر با برنج زعفرانی و مواد بالا تزئین کنید.
سالاد هم سالاد گل کلم و انار هست که با این غذا خیلی خوشمزه میشه
گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹
دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان
دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان
دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی
دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان