برای تهیه مایه گوشت مرغی را که چرخ کرده اید را همراه با پیاز و سیر رنده شده مخلوط کنید توجه داشته باشید هنگامی که پیاز را رنده میکنید آب آنرا جدا کنید ولی کمی از آب را همراه با پیاز رنده شده به گوشت اضافه کنید مانند تهیه مایه
حالا یک پلاستیک فریزر را بریده و روی میز کار پهن کنید مرغ چرخ کرده را روی پلاستیک بریزید و به ضخامت ۱ سانتیمتر آنرا با کف دست یا وردنه پهن کنید . روی مرغ آرد سوخاری بریزید حالا بر روی گوشت از موادی که برای میان رولت انتخاب کرده اید ریخته و مرغ را همراه با پلاستیک بصورت رول جمع کنید ، زمانی که منسجم و یکدست شد پلاستیک را جدا کنید ، تابه را روی اجاق گذاشته مقداری روغن اضافه کرده و رولت ها را با حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند . حالا رولت ها را درون سس ریخته و برای مدت زمان ۴۰ دقیقه اجازه دهید تا پخته و جا افتاده شود. در ادامه دستور تهیه سس را میتوانید مشاهده نمایید .
یک عدد پیاز را بصورت نگینی خرد کنید با مقدار کمی روغن تفت دهید زمانی که پیاز ها شیشه ای شد فلفل دلمه ای و هویج خرد شده را اضافه کنید پس از آن دو قاشق غذاخوری رب گوجه ریخته و تفت دهید تا رنگ سس حسابی قرمز رنگ شود حالا نمک و فلفل و ادویه را اضافه کنید ، در پایان دو لیوان آب به سس اضافه کنید زمانی که به غلظت مناسب رسید رولت های مرغ را درون سس ریخته و اجازه دهید تا غذای شما پخته شود. در پایان سس را بصورت جدا در کنار رولت ها سرو کنید
گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹
دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان
دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان
دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی
دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان