طرز تهیه آش دوغ اردبیل

برای تهیه این آش محلی خوشمزه گوشت را درون کاسه ریخته و نوک قاشق چایخوری نمک اضافه کنید سپس روی آن یک قاشق چایخوری آرد ریخته و با دست مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود حالا این گوشت را بصورت فندوق های ریز گرد نمایید .

در مرحله بعد دوغ را درون قابلمه ریخته و بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار میدهیم ، یک کاسه از دوغ را برداشته و درون آن برنج و آرد و تخم‌مرغ را اضافه کرده و هم می‌زنیم تا یکدست شوند سپس درون قابلمه ریخته و مدام این مواد را هم می‌زنیم تا به جوش بیاید ، حالا ساقه های خرد شده سیر را اضافه کنید و پس از گذشت ۵ الی ۸ دقیقه سبزی آشی را اضافه میکنیم ، حرارت را کم کنید تا حسابی آش مجلسی جا افتاده شود .

در مرحله بعد نخود پخته شده و پس از آن کوفته قلقلی های آماده شده را به آش اضافه میکنیم و اجازه می‌دهیم تا غذای محلی ما آماده برای سرو شود . شما میتوانید تخم‌مرغ را از غذای خود حذف کنید ، هیچ مشکلی برای شما ایجاد نخواهد کرد ، برای اینکه طعم بهتری داشته باشید میتوانید ۲ قاشق غذاخوری شوید تازه به آش اضافه نمایید .


تفریحی آش ,، ,دوغ ,ریخته ,های ,تهیه ,ریخته و ,را اضافه ,درون قابلمه ,قابلمه ریخته ,مرحله بعد ,درون قابلمه ریختهمنبع

جوجه کباب زعفرانی

گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹

دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان

دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان

دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی

دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان

دستور پخت و طرز تهیه کوفته همدانی غذای محلی ایرانی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فروشگاه لوله و اتصالات فولادستان لوازم جانبی آپشن خودرو | گندم کار شرکت مهندسی نما توسعه سازان پایدار نودیجه آنلاین بازسازی اصولی ساختمان در تهران مطلب روزانه اشعاراهل بیت(ع) تیک تاک کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. لپ تاپ کمک