طرز تهیه کباب شیشلیک

برای تهیه این خوراک گوشت سیر ها را پس از پوست گرفتن و تمیز نمودن انها را با پشت قاشق له نموده سپس سیر های له شده را همراه با سس سویا و سس خردل مخلوط کنید پس از انجام این کار روغن زیتون و فلفل سیاه را اضافه نمایید مواد را بخوبی با هم مخلوط کرده تا کاملا یکدست و یکنواخت شود سس مخصوص شما .

در مرحله بعد گوشت ها را درون کاسه ریخته و با سسی که آماده نموده اید مخلوط کنید و برای مدت زمان یک شب تا صبح درون یخچال قرار دهید تا حسابی مزه دار شود . اکنون خوراک شما آماده برای طبخ شده است برای پخت شیشلیک ها را درون کاغذ روغنی و سپس فویل آلومینیومی قرار دهید و کاملاً بپوشانید فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار داده و برای مدت زمان ۳ ساعت اجازه دهید تا خوراک شما بپزد پس از انجام این مراحل گوشت را اینبار بدون کاغذ روغنی و فویل برای ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا کباب خانگی خوشمزه کاملا مغز پخت شود .


تفریحی دهید ,پس ,سس ,مخلوط ,تهیه ,ها ,قرار دهید ,ها را ,پس از ,دهید تا ,روغنی ومنبع

جوجه کباب زعفرانی

گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹

دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان

دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان

دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی

دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان

دستور پخت و طرز تهیه کوفته همدانی غذای محلی ایرانی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

averie2lt0kq Site وبلاگ رسمی رسول مهربان شاعر و ترانه سرا خودآموز زبان انگلیسی آسان لغت کلایمر اجاره کلایمر جایگزین داربست کلایمر نما سازه کلایمر هر روز بیا آهن آلات Sweetheart خرید اینترنتی انواع ماستیک پلی یورتان فروش انواع فیش پرینتر فروشگاه