تابه را بر روی اجاق گاز قرار دهید سپس پیاز و سیر و فلفل را خرد نموده مقداری روغن زیتون اضافه کنید زمانی که داغ شد مواد خرد شده را درون تابه ریخته و تفت دهید ، کمی که رنگ مواد تغییر کرد گوجه فرنگی را اضافه نمایید سپس کمی زردچوبه بریزید کمی مواد را با هم مخلوط کنید کمی که جا افتاده شد ۱ قاشق غذاخوری سرکه باامیک درون تابه بریزید شعله اجاق گاز را کم کرده . کمی آب و فلفل قرمز و سیاه و نمک به سس اضافه کنید و صبر کنید تا آماده شود .
میتوانید برای این کار قبل از تفت دادن تمام مواد را درون مخلوط کن به حالت پوره درآورید ، پس از آماده شدن سس کمی خامه به آن اضافه کنید در حدود ۱ قاشق غذاخوری پس از آن پاستای گوش ماهی را درون ظرف ریخته و صبر کنید تا
گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹
دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان
دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان
دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی
دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان