طرز تهیه پیراشکی گوشت

همانند تهیه مایه ماکارونی سویا در ابتدای آشپزی پیاز را خرد کرده و درون تابه ریخته و با مقداری روغن آن ها را تفت دهید کمی که سبک و شیشه ای شدند گوشت را اضافه نمایید ، کمی که رنگ گوشت تغییر کرد قارچ را به مواد اضافه نمایید آب غذا که گرفته شد نمک و فلفل و زردچوبه و پودر تخم گشنیز را نیز با مواد مخلوط کنید ، در پایان تفت دادن رب گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای ها را ریخته و با دیگر مواد سرخ کنید ، هنگامی که آماده شد اجاق گاز را خاموش کرده و اجازه دهید تا مایه گوشت خنک شود .

در مرحله بعد ، برای تهیه خمیر شکر را همراه با خمیر مایه درون آب گرم ریخته و درب آن را بسته اجازه می‌دهیم تا که خمیر عمل بیاید ، مدت زمان لازم برای این کار ۱۰ دقیقه زمان کافی می‌باشد .

تخم مرغ و روغن مایع را با هم مخلوط کنید درون کاسه ریخته و با چنگال هم بزنید وقتی که آماده شد خمیر مایه را نیز اضافه نمایید ، حالا آرد را آرام آرام به مایه اضافه کنید تا هنگامی که بدست شما نچسبد ، وقتی خمیر آماده شد روی آن را با سلفون پوشانده و برای ۱/۵ الی ۲ ساعت استراحت میدهیم ، وقتی خمیر آماده شد بر روی میز کار قرار داده و با وردنه آن را پهن میکنیم ، خمیر را با قالب گرد برش زده و مایه گوشت را درون خمیر ریخته خمیر را جمع کنید و اطراف آن را بپوشانید ، مقداری روغن درون تابه ریخته و زمانی که روغن داغ شد پیراشکی های خوشمزه را درون تابه ریخته و سرخ کنید .


تفریحی ، ,خمیر ,ریخته ,مایه ,گوشت ,روغن ,ریخته و ,و با ,آماده شد ,آن را ,تابه ریختهمنبع

جوجه کباب زعفرانی

گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹

دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان

دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان

دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی

دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان

دستور پخت و طرز تهیه کوفته همدانی غذای محلی ایرانی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

موزیک سافت روانشناسی روزانه هر چی که بخوای دانلود طرح جابر شرکت باربری حمل اثاثیه منزل دراصفهان پرو۹۹ بازی و برنامه چاپ دیجیتال حرفه ای حمل اثاث اردبيل دانشگاه دندانپزشکی تهران