طرز تهیه نان تست و قارچ

پس از اینکه پیاز و قارچ را تمیز نمودید ، تابه ای را بر روی اجاق قرار داده  و در مرحله اول پیاز ها را تفت داده زمانی که پیاز ها سبک شدند قارچ را اضافه نموده و همراه با پیاز تفت دهید ، میزان تفت دادن شما باید در حد کشیده شدن آب پیاز و قارچ باشد ، در مرحله بعد سیر را رنده کرده و پس از انجام این کار سیر را نیز به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید .

در مرحله بعد، خامه را درون کاسه ریخته در حدی به هم بزنید تا بافت خامه شل و نرم شود اگر احساس کردید خامه غلیظ است مقداری شیر به آن اضافه کنید، خامه را به آرامی درون تابه ریخته و صبر کنید تا به دمای جوش برسد ، پس از اینکه شروع به جوشیدن کرد برای ۵ دقیقه مواد را هم بزنید تا بخوبی با هم مخلوط شوند . حالا مواد را بر روی نان تست ریخته و خوراک قارچ را سرو نمایید .


تفریحی قارچ ,پیاز ,، ,خامه ,تفت ,ریخته ,و قارچ ,پس از ,قارچ را ,در مرحله ,نان تستمنبع

جوجه کباب زعفرانی

گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹

دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان

دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان

دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی

دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان

دستور پخت و طرز تهیه کوفته همدانی غذای محلی ایرانی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

اقدام پژوهی بهترین سایت سفارش خدمات برش لیزر استیل سفارش تابلوسازی جامع ترین خبرنامه تخصصی گردشگری دانلود فایل دانلود رایگان قیمت لوازم یدکی گریدر kaghaz خريد شامپو رفع سفيد مو سر مردانه زنانه دخترانه 2019