طرز تهیه خاگینه قیفی

برای تهیه خاگینه مجلسی در یک کاسه مناسب کره و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و هم میزنیم تا یکدست شود پس از انجام این کار بیکینگ پودر و وانیل را به تخم مرغ ها اضافه میکنیم و مایه را با همزن دستی بخوبی مخلوط میکنیم، سپس نوبت اضافه نمودن آرد میباشد، آرد را در چند مرحله و آرام آرام به مایه اضافه میکنیم، تا خمیر یکدست و مطلوبی داشته باشیم ، در مرحله بعدی خمیر را برای مدت زمان ۳۰ الی ۴۰ دقیقه استراحت میدهیم ‌.

حالا خمیر را روی میز کار باز کنید با بصورت نواری برش بزنید ،سپس نوارها را بر روی قیف بپیچانید، تابه را روی اجاق قرار دهید روغن را اضافه کنید زمانی که روغن داغ شد خاگینه ها را بصورتی که در روغن شناور باشند سرخ کنید ، پس از آماده شدن خاگینه به آرامی قیف ها را جدا کنید و اجازه دهید تا غذای شما خنک شود ، پس از آن خاگینه ها را درون شربت قرار داده و در پایان خاگینه ها را با خامه فرم گرفته پر کنید اکنون غذای شما آماده برای سرو شده است.


تفریحی خاگینه ,ها ,خمیر ,روی ,پس ,روغن ,ها را ,را با ,پس از ,تهیه خاگینه ,خاگینه هامنبع

جوجه کباب زعفرانی

گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹

دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان

دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان

دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی

دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان

دستور پخت و طرز تهیه کوفته همدانی غذای محلی ایرانی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

کاسه تبتی چاپ دیجتال - چاپ افست - سازه نمایشگاهی سایت تکصدا | رسانه تکصدا | دانلود آهنگ جدید+دیس لاو موزیک دستگاه تصفیه آب فروشگاه ارزان خريد ساعت لباس لوازم سرگرمی ورزشی منزل فروردین ماه 2020 معرفی کالا فروشگاهی سایت خودرو بطری های شیر نوزاد با سرشیشه های اونت تروپ پس جدیدترین ایده ها در گل آرایی