طرز تهیه مربای توت  فرنگی

  • توت فرنگی یک کیلو
  • شکر ۹۰۰ گرم

دستور پخت

 

با شروع فصل بهار و ماه خرداد و رسیدن توت فرنگی های محلی خوشمزه میتوانید در این ماه مربای خوشمزه این میوه را تهیه کنید ، پس از اینکه میوه ها را بخوبی شسته و برگ های سبز را جدا نمودید درون آبکش ریخته و آب اضافه را بگیرید ، سپس توت ها را درون قابلمه ریخته و لا به لای آن شکری را که از قبل آماده کرده بودید بپاشید ، قابلمه را برای مدت زمان ۱۲ ساعت درون یخچال قرار دهید تا شکر درون توت فرنگی ها حل شود . پس از گذشت این مدت زمان و زمانی که توت ها آب انداخت اجاق گاز را روشن کرده و قابلمه را با حرارت زیاد بر روی اجاق گاز قرار دهید تا بجوشد ، نیازی به اضافه کردن آب نیست .

لازم نیست مربا را هم بزنید فقط در زمان پخت مدام کف روی ظرف را گرفته تا در پایان پخت یک مربای شفاف داشته باشید . در لحظات پایانی پخت حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا مربای خوش رنگ شما قوام بیاید ، برای تست آماده شدن مربا یک قطره از شربت مربا را بین انگشت سبابه و انگشت شست لمس کنید اگر حالت کشدار و چسبندگی داشت مربای شما آماده شده است. صبر کنید تا مربا خوش رنگ در دمای آشپزخانه خنک شود سپس درون شیشه مورد نظر ریخته و درون یخچال قرار دهید .


تفریحی توت ,مربای ,، ,فرنگی ,ها ,مربا ,توت فرنگی ,دهید تا ,ریخته و ,قرار دهید ,قابلمه رامنبع

جوجه کباب زعفرانی

گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹

دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان

دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان

دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی

دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان

دستور پخت و طرز تهیه کوفته همدانی غذای محلی ایرانی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

dexter03a Blog کولر آبی خرید اینترنتی هتل لوکس سیراجون قیمت سرویس 7 پارچه گرانیتی قالب پاورپوینت حرفه ای جامع ترین وبگاه تخصصی گردشگری و توریست خدمات نماشویی تازه ترین اخبار تخصصي پزشكي ايران و جهان