برای تهیه این
در یک ظرف جداگانه پیاز را خلالی خرد کرده و تفت دهید کمی که سبک و شیشه ای شدند رشته ها را اضافه کرده و در حدی که طلایی رنگ شود تفت میدهیم ، حالا برنجی را که از قبل خیسانده بودید را همراه با عدس و کمی زردچوبه آبکش میکنیم ، در پایان قابلمه ای مناسب را انتخاب کرده روی اجاق گاز قرار دهید و بصورت لایه لایه برنج و مرغ سرخ شده را درون قابلمه ریخته ، حالا مقداری از آب مرغ را که بصورت آبپز آماده کرده بودید روی برنج ریخته و درب قابلمه را بسته و اجازه میدهیم تا
گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹
دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان
دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان
دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی
دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان