طرز تهیه عدسی

برای تهیه خوراک ساده و خوشمزه عدس ها را از ۴ الی ۶ ساعت قبل از آشپزی درون کاسه ای پر از آب بخیسانید ، سپس عدس ها را همراه با مقداری نمک و آب درون قابلمه ریخته و بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار داده و صبر کنید تا بپزه . در این فاصله زمانی تابه ای را آماده کنید پیاز را بصورت خلالی خرد کرده و همراه با کمی روغن زیتون درون تابه ریخته و تفت دهید کمی که سبک و شیشه ای شدند زردچوبه را اضافه کنید کمی بعد یک قاشق غذاخوری آرد درون تابه ریخته و مواد را با هم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود .

در مرحله بعد و هنگامی که عدس پخته شد پیاز داغ را درون قابلمه ریخته و اجازه دهید تا با حرارت کم خوراک رژیمی شما جا افتاده شود . بجای آب میتوانید از آب گوشت یا قلم استفاده کنید . برای لعاب دار شدن خوراک میتوانید به جای استفاده از آرد ، سیب زمینی و یا از همان عدس های داخل قابلمه برداشته و بکوبید و دوباره به خوراک اضافه کنید . بعد از پخته با آبلیمو و گل پر خوراک مجلسی خود را سرو نمایید


تفریحی خوراک ,ریخته ,عدس ,آب ,ای ,تابه ,ریخته و ,تابه ریخته ,از آب ,اضافه کنید ,درون تابه ,درون قابلمه ریختهمنبع

جوجه کباب زعفرانی

گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹

دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان

دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان

دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی

دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان

دستور پخت و طرز تهیه کوفته همدانی غذای محلی ایرانی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

برترین نمایندگی اپتکس در ایران خرید و فروش آنلاین قطعات کوماتسو پیام نوری ها پارکت اطلاعات تخصصی حوزه سلامت گروه تلگرام اخبار تکنولوژی روز دنیا شرکت فروش ویدئو پروژکتور فروشگاه اینترنتی آف کده بهترین دفاتر برای ثبت شرکت و برند کدامند؟