برای
در مرحله بعد گوشت را برای مدت زمان ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در دمای معمولی آشپزخانه قرار دهید تا سلفون را جدا نمایید . با یک چاقوی تیز گوشت را ورقه ورقه کنید سپس درون تابه قرار داده و سرخ کنید . در این مرحله پیده را در ابعاد کوچک برش زده و همراه با ۱ قاشق غذاخوری کره تفت دهید پس از آماده شدن آنرا کنار قرار داده ، سپس آرد را درون تابه ریخته و تفت دهید کمی بعد رب گوجه فرنگی را ریخته و مواد را با هم مخلوط کنید .
نصف لیوان آب را اضافه کنید و سس را بخوبی مخلوط کنید تا بصورت گوله گوله حالت نگیرد در همان حالت کچاب و ادویه ها را ریخته و سپس الباقی آب را اضافه نمایید و صبر کنید بجوشد . اجاق را خاموش کنید و درب تابه را قرار دهید تا سرد شود . درون ظرف سرو نان پیده ها را چیده روی آن کمی سس ریخته سپس تکه های گوشت را قرار دهید و دوباره سس را اضافه کنید در پایان روی
گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹
دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان
دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان
دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی
دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان