طرز تهیه کنافه

برای تهیه کنافه ابتدا شربت این غذای ترکی را تهیه میکنیم برای این کار شکر را با آب مخلوط کرده بر روی حرارت اجاق گاز قرار داده سپس به این محلول گلاب و آبلیمو را اضافه میکنیم مواد را برای ۳۰ ثانیه هم زده و برای مدت زمان ۵ الی ۶ دقیقه اجازه می‌دهیم تا شربت قوام بیاید و به غلظت مناسب برسد ، حالا اجاق گاز را خاموش کرده و صبر میکنیم تا شربت خنک شود .

در مرحله بعد کادایف را همراه با کره ذوب شده مخلوط کرده ، تابه را بر روی اجاق گاز قرار داده سپس ۱ قاشق غذاخوری کره اضافه میکنیم زمانی که کره آب شد نیمی از رشته ها را در کف تابه ریخته و سرخ میکنیم بعد از گذشت ۵ دقیقه و هنگامی که طلایی رنگ شد پنیر را بر روی غذا پخش کرده و نیمی دیگر از رشته‌ها را بر روی پنیر ریخته حالا مواد را با فشار کمی بر روی هم می‌چسبانیم ، دو طرف غذای لبنانی را سرخ کرده ، سپس اجاق گاز را خاموش کرده و شربت خنک شده را روی غذا ریخته حالا می‌توانید با کمی پسته بو داده خوراک خود را تزیین کنید . کادایف تر رو میتونید از لوازم قنادی ها یا هایپر مارکت ها پیدا کنید .


تفریحی کرده ,روی ,میکنیم ,اجاق ,تهیه ,شربت ,بر روی ,اجاق گاز ,تهیه کنافه ,کرده و ,را برمنبع

جوجه کباب زعفرانی

گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹

دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان

دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان

دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی

دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان

دستور پخت و طرز تهیه کوفته همدانی غذای محلی ایرانی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

شب ادبی سایت اینترنتی الِی سایت تفریحی و سرگرمی پارس نازی ها شرکت تبلیغاتی ماکان طراحی سایت ایده شرکت طراحی دکوراسیون داخلی خرید انواع دستگاه شیرینگ بهترین سایت deltaturist