برای تهیه این
در مرحله بعد ژامبون ها را آماده کرده و بر روی سینه مرغ قرار دهید فلفل دلمه ای ها و پنیر پیتزا و گودا را اضافه کنید و خوراک خود را رول نمایید ، با استفاده از خلال دندان رول ها را فیکس کرده سپس درون آرد گندم بغلتانید پس از آن درون تخم مرغ زده شده قرار دهید ، خارج نموده و در پایان داخل بشقاب آرد سوخاری قرار دهید و تمام قسمت های ژامبون را به آرد سوخاری آغشته کنید ، رول ها را برای مدت زمان ۱ ساعت درون یخچال قرار دهید ، اکنون میتوانید
گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹
دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان
دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان
دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی
دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان