برای تهیه این
در مرحله بعد اجاق گاز را خاموش کرده و گلاب را به شیر اضافه کنید ، حالا نوبت اضافه کردن خامه میباشد، خامه صبحانه را نیز قاشق به قاشق اضافه کنید و مدام با مفتول شیر را هم بزنید تا شیر و خامه کاملا یکدست شوند ، پس از انجام این مراحل و در پایان زعفران را اضافه نمایید . کاسه ای را آماده کنید و آنرا پر از یخ نمایید یک قاشق سوپخوری نمک بر روی یخ ها بپاشید ، حالا ظرف شیر را بر روی یخ ها قرار داده و برای ۱۵ دقیقه هم بزنید تا شیر خنک شود ، ظرف شیر را برای مدت زمان ۴۵ دقیقه درون فریزر قرار دهید تا
یک سینی را آماده کنید کف سینی را پلاستیک فریزر کشیده و نصف یک پاکت خامه را روی آن پخش نمایید ، سینی را درون فریزر قرار دهید تا خامه به حالت منجمد درآید ، بعد از گذشت ۴۵ دقیقه بستنی را از فریزر خارج نموده و آنرا هم بزنید ، قسمت های یخ زده اطراف ظرف را نیز جدا کنید و با بستنی مخلوط کنید ، این کار را برای ۴ الی ۵ مرتبه تکرار کنید و هر بار بستنی را برای ۴۵ دقیقه درون فریزر قرار دهید بعد از انجام این کارها و زمانی که بستنی کشدار شد و خودش را گرفت خامه یخ زده را تکه تکه کرده و نیمی از آن را با بستنی مخلوط کنید ، حالا بستنی را درون یک ظرف مناسب ریخته و الباقی خامه را با پسته بر روی آن پخش نمایید ، ظرف را برای ۶ الی ۸ ساعت درون فریزر قرار دهید تا کاملا آماده برای سرو شود . شکر و ثعلب بیش از اندازه باعث میشود بستنی کاملا سفت نشود یا حالت لیز مانندی داشته باشد.
گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹
دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان
دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان
دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی
دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان