طرز تهیه قرمزه نخودچی

برای تهیه این خورشت اصفهانی در ابتدا کاسه ای نسبتاً بزرگ را آماده کرده سپس گوشت چرخ کرده را درون کاسه ریخته و پس از آن آرد نخودچی و پیاز رنده شده را اضافه کنید مواد را با دست چنگ زده و مخلوط کنید در همان حال نمک و فلفل و زردچوبه را به گوشت اضافه کنید کمی بعد که گوشت با ادویه ها بخوبی مخلوط شد ۱ قاشق غذاخوری نعنا را اضافه نموده و حسابی مایه را ورز دهید تا زمانی که گوشت به دست شما نچسبد ، اضافه نمودن ۱ نصف استکان آب به مایه شما بدون اشکال می‌باشد .

در مرحله بعد کاسه را برای مدت زمان ۳۰ الی ۴۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید تا حسابی مزه دار و جا افتاده شود ، هنگامی که گوشت را از درون یخچال خارج نمودید از آن به اندازه یک گردو برداشته و گرد کنید ، کوفته ها را کنار بگذارید و مشغول الباقی کارها شوید .

در مرحله بعد قابلمه را بر روی اجاق گاز قرار داده مقداری روغن اضافه کنید پیاز خرد شده را درون قابلمه ریخته و تفت دهید زمانی که پیازها سبک و شیشه ای شدند رب گوجه فرنگی را همراه با نمک و فلفل و زردچوبه و ۱ قاشق غذاخوری نعنا درون قابلمه ریخته و تفت دهید کمی که مواد سرخ شد ۵ پیمانه آب اضافه کنید وقتی که آب شروع به جوشیدن کرد گوشت های قلقلی را درون قابلمه ریخته و برای مدت زمان ۵ دقیقه با در باز صبر کنید تا بجوشد ، سپس درب ظرف را بسته و حرارت را کم کنید ، اکنون به ۳۵ الی ۴۵ دقیقه زمان نیاز دارید تا قرمزه نخودچی شما آماده برای سرو شود .


تفریحی گوشت ,، ,ریخته ,قابلمه ,نخودچی ,دهید ,ریخته و ,اضافه کنید ,را درون ,درون قابلمه ,که گوشت ,درون قابلمه ریخته ,تهیه قرمزه نخودچیمنبع

جوجه کباب زعفرانی

گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹

دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان

دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان

دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی

دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان

دستور پخت و طرز تهیه کوفته همدانی غذای محلی ایرانی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

اینجا همه چی هست سئو وب ایران خدمات چاپ کاتالوگ فوری پاسارگاد تاباک تفرجگاه ایران سایت تخصصی کمپانی سونی میم پلاس | MIM plus فاران تابش دانلود فایل فروش تردمیل باشگاهی ارزان