یکی از نکاتی که غذاهای مکزیکی را خاص میکند تند بودن آن میباشد ، پیاز را درون ظرف مناسب ریخته همراه با مقداری روغن تفت دهید زمانی که پیازها سبک و شیشه ای شد مرغ را اضافه کرده و کمی سرخ کنید به مرغ فلفل و نمک و ادویه را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید و تفت دهید ، بعد از سرخ شدن گوشت آب را اضافه کنید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم مرغ بپزد .
در یک ظرف جداگانه نخود فرنگی ها را ریخته بپزید ، پس از آماده شدن مرغ و نخود ، سینه مرغ را ریش ریش کرده و نمودها را نیز درون آبکش ریخته تا آب آن گرفته شود . حالا تابه را بر روی اجاق گاز قرار داده مقداری روغن اضافه کنید ، یک عدد پیاز را خرد کنید و درون تابه تفت دهید سپس مرغ و نخود را اضافه کرده و تفت دهید در همان حال فلفل سیاه و سس کچاپ را اضافه نمایید برای تهیه این
برنج را بصورت ابکش آماده کنید و مواد را بصورت لایه لایه درون قابلمه ریخته و آن را روی اجاق گاز قرار دهید تا
گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹
دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان
دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان
دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی
دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان