طرز تهیه پیراشکی خانگی

برای شروع پس از اینکه مرغ ها را درون قابلمه ریخته و همراه با مقداری آب آنها را پختید اجاق گاز را خاموش کرده و پس از سرد شدن مرغ آن را بصورت ریش ریش خرد کنید . در مرحله بعد تابه ای را بر روی اجاق گاز قرار داده مقداری روغن اضافه کنید قارچ ها را پس از شستشو خرد کرده و درون تابه ریخته و تفت دهید سپس فلفل دلمه ای را اضافه کرده و کمی تفت دهید بعد از انجام این کار مرغ ریش ریش شده را همراه با ذرت اضافه نمایید و سرخ کنید حالا به مواد نمک و فلفل را اضافه کنید و مواد را تا زمانی که پخته شوند تفت دهید .

از همان پنیری که برای تهیه پیتزا استفاده میکنید آماده کنید چانه های کوچکی از خمیر گرفته و به کمک وردنه آنرا پهن کنید موادی را که آماده کرده بودید را بر روی خمیر ریخته سپس پنیر پیتزا را اضافه کنید ، توجه داشته باشید هر چه مقدار پنیر بیشتر باشد پیراشکی خوشمزه تر خواهد بود . پس از اضافه نمودن پنیر پیتزا دو طرف خمیر را بهم چسبانده و پیراشکی های آماده شده را درون روغن زیاد ریخته و سرخ نمایید ، چون پیراشکی خانگی شما زود سرخ میشود مراقب باشید تا نسوزد ، برای مواد میانی از سوسیس و کالباس و سیب زمینی و گوشت هم میتوانید استفاده کنید . خمیر شما زیاد کلفت نباشد تا بخوبی پخته شود .


تفریحی پیراشکی ,خمیر ,ریش ,ریخته ,کرده ,پس ,پس از ,ریخته و ,اضافه کنید ,را اضافه ,کرده ومنبع

جوجه کباب زعفرانی

گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹

دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان

دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان

دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی

دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان

دستور پخت و طرز تهیه کوفته همدانی غذای محلی ایرانی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دلبر کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. لینکدونی - گروه تلگرام - لی لی گروه Valeriedmyq64 website اجناس فوق العاده دستگاه تصفیه آب در آستانه ظهور Rob dAVIS خرید بهترین ترازوی صدر چت روم فارسی تخفیف ویژه