برای آماده نمودن یک
تا زمانی که مواد سرد میشود ماکارونی را درون قابلمه ریخته و بصورت آبکش آماده نمایید ، برای دو بار با آب سرد ماکارونی را شسته و پس از انجام این کار درون کاسه ریخته و به آن تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید بخوبی مواد را با هم مخلوط کرده تا کاملا یکدست و یکنواخت شود و ادویه بخورد ماکارونی برود ، حالا ته ظرف مخصوص فر را کمی چرب کرده و نیمی از ماکارونی را درون آن بریزید سپس روی آن گوشت پخته شده را ریخته و الباقی ماکارونی را همراه با پنیر پیتزا اضافه کنید . حالا برای تزیین از گوجه فرنگی نگینی خرد شده و زرشک و پیاز سرخ شده و فلفل دلمه ای استفاده کنید . ظرف را درون فر برای ۴۰ دقیقه با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار دهید تا
گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹
دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان
دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان
دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی
دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان