تابه ای در ابعاد مناسب را بر روی اجاق گاز قرار داده مقداری روغن اضافه کنید هنگامی که روغن داغ شد پیاز را بصورت نگینی خرد کرده و درون تابه ریخته و تفت دهید حرارت ملایم باشد تا پیازها نسوزد ، وقتی که رنگ پیاز ها تغییر کرد گوشت را اضافه کنید و هم بزنید در همان حال ادویه را به گوشت اضافه کنید کمی تفت دهید ، پس از انجام این مراحل مقداری آب اضافه کرده و صبر کنید تا کاملا پخته شود .
در مرحله بعد بادمجان ها را پوست گرفته و مقداری نمک بر روی آنها بپاشید تا در هنگام سرخ کردن روغن کمتری مصرف کند ، پس از سرخ نمودن
در مرحله بعد دارچین را همراه با زعفران به بادمجان ها اضافه کنید گوشت را نیز به مواد اضافه کرده و به کمک یک گوشتکوب مواد را کاملا له نمایید ، این کار شما هر چه بهتر انجام شود در آخر حلیم کشداری خواهید داشت ، عدس را نیز از قبل جداگانه پخته و در پایان آشپزی همراه با گردو و کشک به حلیم اضافه کنید
گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹
دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان
دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان
دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی
دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان