طرز تهیه مربا آلبالو

برای تهیه یک مربای خوش عطر و طعم پس از اینکه میوه های آلبالو را بخوبی شسته و تمیز نمودید هسته های آنرا جدا کرده ، سپس درون یک قابلمه نسبتا بزرگ ریخته این کار باعث خواهد شد در هنگام پخت آلبالو ها بیش حد بر روی هم سوار نشوند همچنین سر نخواهد رفت ، در لا به لای آلبالوها  شکر را ریخته و برای مدت زمان یک شب تا صبح درون یخچال قرار دهید .

در مرحله بعد قابلمه را بر روی حرارت اجاق گاز قرار داده منتظر بمانید تا بجوشد بعد از گذشت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه که جوشید کف های ایجاد شده بر روی مربا را مرتب گرفته تا در پایان پخت یک مربای شفاف و خوش رنگ را داشته باشید ، بعد از انجام این کارها آلبالوها را با کفگیر خارج کنید و اجازه دهید تا شهد درون قابلمه بجوشد و به غلظت کافی برسد ، دوباره آلبالوها را درون قابلمه ریخته و برای مدت زمان ۵ دقیقه اجازه دهید تا بجوشد ، در انتهای پخت وانیل را اضافه کنید بعد از اینکه مربا آماده شد حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید تا درون قابلمه سرد شود سپس درون یک شیشه مناسب ریخته و میل نمایید .

نکات مهم و کلیدی آشپزی

اگر از آلبالو تازه و ارگانیک استفاده کنید بهتر است .  آلبالوی پیوندی برای این کار مناسب نمی‌باشد .

زیاد جوشیدن مربا باعث له شدن و بد رنگ شدن خواهد شد .  مدت زمان پخت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه می‌باشد .


تفریحی ، ,آلبالو ,یک ,مربا ,قابلمه ,پخت ,درون قابلمه ,دهید تا ,بر روی ,مدت زمان ,ریخته ومنبع

جوجه کباب زعفرانی

گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹

دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان

دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان

دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی

دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان

دستور پخت و طرز تهیه کوفته همدانی غذای محلی ایرانی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

کینگ اف گلد باکیفیت ترین قطعات لودر Wa600 Get Updated IT Exams Dumps PDF برنامه ریزی تلفنی کنکور۹۹ .مشاوره تلفنی کنکور علیرضا افشار ـ مشاور تحصیلی استاد افشار.مشاور کنکور۹۹ زیبایی موکت پرز بلند basij آپشن خودرو | گندم کار پایگاه اطلاع رسانی حسام سعیدی موکت پرز بلند