برای تهیه این
در مرحله بعد گوجهفرنگی ها را درون مخلوط کن ریخته و بحالت پوره درآورید پس از آن گوجه را درون قابلمه ریخته و به قارچ ها اضافه کنید ، با حرارت کم اجازه دهید تا جا افتاده شود بعد از انجام این مراحل مرغ ها را اضافه کنید ، تا زمانی که مواد آماده میشود سس خامه را تهیه کنید ، پس از اینکه کره را آب کردید آره را اضافه کنید و برای مدت زمان ۲ الی ۳ دقیقه تفت دهید ، آب مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید تا به غلظت یک سس معمولی برسد .
در مرحله بعد مقداری سس را روی سینی فر بریزید ۳ برگه لازانیا روی سینی قرار دهید حالا یک سوم مواد مرغ را روی برگه ها ریخته روی آنها سس بریزید و در آخر کار پنیر بپاشید به همین ترتیب تکرار کنید تا مواد تمام شود در پایان پنیر رنده شده را اضافه کنید ،
گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹
دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان
دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان
دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی
دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان