طرز تهیه ته چین گرمساری

برای شروع گوشت مورد نظر خود را طعم دار کنید و پس از گذشت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه زمانی که مزه‌دار شد توجه داشته باشید پوست مرغ یا خروس را جدا نکنید چون در هنگام سرخ کردن روغن پوست باعث خواهد شد طعم غذای شما بهتر باشد ، پس از سرخ نمودن تکه های سرخ شده را کنار قرار دهید و مشغول آماده کردن برنج شوید ، برنج خود را بصورت آبکش آماده نمایید ، حالا از سیب زمینی های ورقه شده استفاده کنید و آنرا کف قابلمه بعنوان ته دیگ بچینید .

در مرحله بعد یک سوم برنج را بروی سیب زمینی ها ریخته و پس از انجام این کار تکه های گوشت خروس سرخ شده را اضافه کنید ، حالا الباقی مخلفات مانند آلو،هویج را به ته چین خوشمزه اضافه کنید ، باقیمانده برنج را اضافه کنید و اجازه دهید تا دم بکشد زمانی که بخارش بلند شد حرارت را کم کرده و دم کنی ضخیمی را بر روی قابلمه قرار دهید و یک شعله پخش کن زیر ظرف قرار دهید و برای ۴ ساعت اجازه دهید تا برنج کاملا پخته شود .

برنج را یک پیمانه بیشتر بگیرید تا کامل روی گوشت را بپوشاند ، در پایان هم از زرشک سرخ شده و زعفران برای تزیین ته چین مجلسی خود استفاده نمایید .


تفریحی ، ,برنج ,دهید ,ته ,سرخ ,چین ,ته چین ,قرار دهید ,دهید و ,سرخ شده ,برنج رامنبع

جوجه کباب زعفرانی

گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹

دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان

دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان

دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی

دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان

دستور پخت و طرز تهیه کوفته همدانی غذای محلی ایرانی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

سایت سخت کوشان قفس مرکز کمک های درسی خدمات نماشویی ارزان f89 آموزش دیجیتال مارکتینگ Hayden7yc3yki accueil تخفیف دونی هوپو ای دی فیلم