برای
در مرحله بعد تابه ای مناسب را روی اجاق قرار داده مقداری روغن اضافه کنید سپس سیر و زنجبیل له شده را درون تابه ریخته و تفت دهید حالا مرغ را درون تابه ریخته و سرخ کنید ، مقداری نمک و فلفل و زردچوبه و پودر تخم گشنیز اضافه نموده کمی هم بزنید سپس پودر زیره و پاپریکا را اضافه نمایید ، بعد از انجام این مراحل تمر هندی و آلو بخارا و پودر پیاز را به مرغ اضافه کنید در آخر ماست و یک قاشق غذاخوری گلاب و ادویه بریانی را درون تابه ریخته و تفت دهید بعد از گذشت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه زمانی که آب مرغ کشیده اجاق را خاموش نمایید .
حالا برنج را درون قابلمه ریخته و بعد از اینکه چند جوش خورد آنرا آبکش میکنیم ، حالا درون یک قابلمه جداگانه با مقداری روغن کف ظرف را چرب کرده سپس یک لایه برنج و یک لایه مرغ ریخته به همین ترتیب ادامه میدهیم بصورت لایه لایه تا قابلمه پر شود ، روی برنج را با زعفران تزیین کرده و برای ۱۵ دقیقه روی گاز قرار میدهیم تا
گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹
دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان
دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان
دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی
دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان