طرز تهیه اسپاگتی سبزیجات

برای تهیه یک اسپاگتی خوشمزه در ابتدای آشپزی کینوا را همراه با ۲ لیوان آب درون قابلمه ریخته و اجازه می‌دهیم تا با حرارت ملایم بپزد زمانی که آب تمام شد اجاق را خاموش کرده و درب ظرف را بسته تا با حرارتی که دارد دم بکشد . در مرحله بعد تابه را روی گاز قرار داده پیاز را خرد کرده و همراه کمی روغن تفت میدهیم کمی که پیاز ها طلایی رنگ شد قارچ را اضافه نموده و تفت میدهیم تا آب قارچ کشیده شود سپس سیر را اضافه میکنیم و پس از آن گوجه رنده شده را در همان حال که مشغول تفت دادن مواد هستیم نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه میکنیم .

در مرحله بعد کینوا پخته شده را با قارچ و ریحان خرد شده درون کاسه ریخته سپس پودر سوخاری و لوبیا سفید پخته شده را به آن اضافه میکنیم با هم مخلوط نموده و بصورت گلوله درآورده و برای مدت زمان ۱۵ دقیقه با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد درون فر قرار داده تا حسابی ترد شوند . در این فاصله زمانی اسپاگتی ها را درون آب جوش قرار میدهیم و بعد از گذشت ۲۰ دقیقه آب کش میکنیم . اسپاگتی را درون سینی قرار دهید سپس سس گوجه فرنگی و آویشن را به آن اضافه کنید حالا گلوله های کوچک کینوا را به آرامی بر روی اسپاگتی چیده و میل نمایید .


تفریحی اسپاگتی ,آب ,میکنیم ,سپس ,میدهیم ,کینوا ,اضافه میکنیم ,را به ,شده را ,را اضافه ,به آن ,تهیه اسپاگتی سبزیجاتمنبع

جوجه کباب زعفرانی

گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹

دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان

دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان

دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی

دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان

دستور پخت و طرز تهیه کوفته همدانی غذای محلی ایرانی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

تشک طبی،خوشخواب،قیمت تشک،کالای خواب،بالش اجناس فوق العاده گالری اسپیناس دو سوته خرید کن تحویل بگیر sourrayya خرید گیفت کارت گیفت مکس بوستر پمپ کوتاه کننده لینک مرکز خرید لوازم یدکی بیل مکانیکی Pc600 کفش کلاش