برای شروع و در ابتدا کاسه ای متوسط را آماده کرده و بعد از آن تخم مرغ ها را درون کاسه شکسته کمی هم بزنید و در مرحله بعد شکر و وانیل را به تخم مرغ اضافه نمایید حالا برای مدت زمان ۵ الی ۷ دقیقه با یک همزن برقی هم بزنید ، هم زدن شما در حدی باشد که حجم مواد ۲ برابر شود و رنگ آن بصورت کرم رنگ درآید به این مرحله که رسیدید شیر و بعد از آن روغن را اضافه کنید و در حدی که مواد با هم مخلوط و یکدست شوند هم بزنید .
در مرحله بعد ، آرد را همراه با بیکینگ پودر بر روی مایه الک میکنیم و با یک همزن دستی آن ها را با هم مخلوط میکنیم . فر را روشن نموده و پیش گرم میکنیم ، قالب مورد نظر را چرب نموده و در کف آن کاغذ روغنی پهن میکنیم بعد از آن مایه کیک خانگی را درون قالب ریخته و قالب را برای مدت زمان ۳۰ الی ۴۰ دقیقه درون فر و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم ، برای چک کردن اینکه
گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹
دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان
دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان
دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی
دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان