طرز تهیه یتیمچه بادمجان

پس از اینکه شما بادمجان ها  را بخوبی شسته و تمی نمودید آن ها را پوست گرفته سپس بصورت حلقه حلقه های باریک برش زده و درون یک آبکش چیده حالا بر روی آن ها نمک بپاشید و برای مدت زمان ۳۰ الی ۴۰ دقیقه کنار قرار دهید تا آب آن ها کشیده شود ، این کار شما باعث میشود در هنگام طبخ و سرخ نمودن روغن خیلی کمتری مصرف نمایید . حالا بادمجان ها را شسته و آماده برای طبخ نمایید . یک بادمجان خوشمزه و شیرین باید دارای رنگ مشکی براق و شفافی باشد و گل سبز رنگ آن نیز بلند باشد ( استفاده از بادمجان های گلخانه ای را به شما پیشنهاد میکنیم )

در مرحله بعد پیازها را پوست گرفته و همانند بادمجان حلقه حلقه برش بزنید کف تابه بچینید بادمجان ها را بر روی پیاز ها قرار دهید ، فلفل دلمه ای ها را نیز کرده و بر روی مواد قرار دهید ، حالا گوجه فرنگی را نیز خرد کنید به مواد درون تابه اضافه نمایید ، در پایان سیب زمینی را اضافه کنید و نمک و فلفل و زردچوبه را بر روی خوراک رژیمی ریخته در آخر رب گوجه فرنگی و روغن را با نصف لیوان آب با تابه اضافه کنید ، حرارت را کم کنید و اجازه دهید آرام آرام یتیمچه خوشمزه جا افتاده شود .


تفریحی بادمجان ,ها ,، ,روی ,دهید ,حلقه ,بر روی ,ها را ,آن ها ,قرار دهید ,را پوست ,تهیه یتیمچه بادمجانمنبع

جوجه کباب زعفرانی

گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹

دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان

دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان

دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی

دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان

دستور پخت و طرز تهیه کوفته همدانی غذای محلی ایرانی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

اجناس فوق العاده پدافند غیر عامل تخفیفان مذهبی و معنوی معرفی کالا فروشگاهی همه چی موجوده فروش اینترنتی نایلون حبابدار ضربه گیر مرکز فروش انواع پایه چرخ خیاطی خرید لوازم یدکی لودر کوماتسو وی پی اس کرکی