شما برای شروع کار درون کاسه ای مناسب پودر قند و هل را بریزید و با استفاده از یک هم زن برای مدت زمان ۷ الی ۸ دقیقه این مواد را با هم مخلوط کنید تا این که رنگ آن ها روشن شود ، پس از انجام این کار زرده تخم مرغ را به آن ها اضافه کنید و دوباره برای ۱ الی ۲ دقیقه هم بزنید تا کاملا یک دست شود ، در مرحله آخر آرد را آرام آرام اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیر خوش فرم و پنبه ای داشته باشید .
در مرحله بعد ، فر را از قبل پیش گرم کنید ، سپس از مایه خمیر بصورت گلوله گلوله و در اندازه گردوی متوسط بردارید ، سفیده تخممرغ را نیز با چنگال هم بزنید حالا خمیر را درون سفیده تخم مرغ فرو کرده سپس درون کاسه پودر گردو یا پسته بغلتانید ، کف سینی فر کاغذ روغنی قرار داده سپس این گلوله های
گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹
دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان
دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان
دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی
دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان