طرز تهیه شیرینی اسکار

شما برای شروع کار درون کاسه ای مناسب پودر قند و هل را بریزید و با استفاده از یک هم‌ زن برای مدت زمان ۷ الی ۸ دقیقه این مواد را با هم مخلوط کنید تا این که رنگ آن ها روشن شود ، پس از انجام این کار زرده تخم مرغ را به آن ها اضافه کنید و دوباره برای ۱ الی ۲ دقیقه هم بزنید تا کاملا یک دست شود ، در مرحله آخر آرد را آرام آرام اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیر خوش فرم و پنبه ای داشته باشید .

در مرحله بعد ، فر را از قبل پیش گرم کنید ، سپس از مایه خمیر بصورت گلوله گلوله و در اندازه گردوی متوسط بردارید ، سفیده تخم‌مرغ را نیز با چنگال هم بزنید حالا خمیر را درون سفیده تخم مرغ فرو کرده سپس درون کاسه پودر گردو یا پسته بغلتانید ، کف سینی فر کاغذ روغنی قرار داده سپس این گلوله های شیرینی خانگی را درون سینی گذاشته و درون فر با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد و برای مدت زمان ۲۰ دقیقه قرار دهید تا کاملا بپزد ، حالا شیرینی شما آماده برای سرو شده و میتوانید در پایان کار خود بر روی شیرینی ها پودر قند بپاشید .


تفریحی ، ,شیرینی ,ها ,هم ,سپس ,گلوله ,را درون ,در مرحله ,مدت زمان ,برای مدت ,و با ,تهیه شیرینی اسکارمنبع

جوجه کباب زعفرانی

گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹

دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان

دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان

دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی

دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان

دستور پخت و طرز تهیه کوفته همدانی غذای محلی ایرانی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

خرید و فروش انواع ضایعات اهن در تهران زمستان saman692 رشته روابط عمومی دکوراسیون پذیرایی و اتاق نشیمن کاشت مو ، کاشت ابرو سایت پرشین آنانیموس هنرستان فنی شهید مطهری تله چنل | مجله تفریحی و سرگرمی قیمت خرید پارکت