شما برای تهیه این
در مرحله بعد نوبت اضافه نمودن آرد میباشد ، آرد را شما در دو مرحله به مایه اضافه کنید و همزمان با دست ورز دهید تا بصورت یک خمیر نرم و لطیف درآید ، مراقب باشید تا خمیر را زیاد ورز ندهید این کار شما باعث خواهد شد تا خمیر به روغن بیوفتد ، حالا خمیر را برای مدت زمان تقریبی ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید تا آماده شود ، پس از اینکه خمیر شیرینی آماده شد ، آن را در میان دو کاغذ پهن کنید و با یک یا چند مدل قالب خمیر را برش بزنید ، دمای فر را بر روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و برای ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا
گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹
دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان
دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان
دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی
دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان