پس از اینکه سینه مرغ را بصورت خلالی و به قطر ۱ سانتیمتر برش زدید مقداری کاسه نسبتا بزرگی را انتخاب نموده و در آن زعفران دم کرده را آماده کنید سینه های مرغ را درون زعفران بغلطانید تا حسابی رنگ زعفران را بخود بگیرد پس از انجام این کار ، در مرحله بعد نمک و فلفل و روغن زیتون را درون کاسه ریخته و با مرغ حسابی مخلوط کنید زمانی که مواد بخوبی با هم ترکیب شد پیاز و آب لیموی تازه را به مواد اضافه کنید تا تمام قسمت های مرغ با ادویه و سس شما مخلوط شود ، روی کاسه را با یک سلفون بپوشانید و برای مدت زمان یک شب تا صبح استراحت دهید تا قطعه های مرغ حسابی مزه دار شود .
در روز بعد سینه های مرغ را بصورت رول جمع کنید و به سیج بکشید ، حالا تابه ای را بر روی اجاق گاز قرار دهید و مقداری روغن اضافه کنید زمانی که روغن داغ شد سیخ های چوبی جوجه را درون تابه قرار دهید و درب آن را ببندید تا
گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹
دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان
دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان
دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی
دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان