برای تهیه مایه
در مرحله بعد ، تابه را با مقداری روغن روی اجاق گاز قرار دهید زمانی که روغن داغ شد از مایه کوفته اندازه تخم مرغ جدا کرده و با دست گرد کنید درون تابه قرار داده و سرخ کنید . قابلمه را روی اجاق قرار دهید مقداری رب اضافه کنید و تفت دهید زمانی که رنگ رب باز شد ۲ لیوان آب اضافه کنید ، حرارت را کمی بالا برده سپس نمک و فلفل و زعفران را همراه با مقداری شکر و آبلیمو درون قابلمه ریخته صبر کنید تا به نقطه جوش برسد ، حالا کوفته ها را درون قابلمه قرار دهید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم برای ۱۵ دقیقه بپزد ، حالا درب قابلمه را گذاشته و صبر کنید تا غذا جا افتاده و پخته شود و سس درون قابلمه غلیظ شود . در پایان
گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹
دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان
دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان
دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی
دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان