۱ الی ۲ ساعت قبل از آشپزی سویا ها را بخیسانید پس از انجام این کار سیب زمینی هایی را که از قبل خرد کرده بودید را درون تابه ریخته و با مقداری روغن آنها را سرخ نمایید . در مرحلهی بعد پیاز را بصورت خلالی خرد کرده وبا روغن مایع سرخ کنید زمانی که سبک شدند و به حالت شیشه ای رسید ،سویا را آبکشی کرده و به پیاز داغ اضافه کنید کمی هم نمک به آن بزنید و با هم تفت دهید .
حالا گوجه را خرد کنید و به مواد اضافه نمایید ، ۲ دقیقه بعد از تفت دادن مواد و زمانی که گوجه فرنگی ها نرم شد رب گوجه را بریزید باز هم برای ۱ دقیقه تفت دهید و هم بزنید حالا نمک و فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه و پودر پاپریکا را به سس اضافه نمایید کمی که مواد با هم مخلوط شد نصف لیوان آب اضافه کنید و درب ظرف را ببندید و ۱۰ دقیقه زمان دهید تا بخوبی جا افتاده شود .
ماکارونی را آبکش کنید مجددا نصف لیوان آب اضافه کرده نمک غذا را اندازه کنید
گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹
دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان
دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان
دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی
دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان