برای شروع میگو ها را پوست گرفته سپس آنها را درون آبکش ریخته و با آب سرد تمیز نمایید . اگر از میگو های یخ زده میخواهید استفاده کنید قبل از اینکه آنها را تمیز کنید درون آب نمک قرار دهید تا تازه تر شوند . پس از آماده شدن برای تهیه
حالا درون یک سینی کاهو و کلم و پیازچه را خرد کنید و پس از اینکه میگو ها خنک شد آنها را نیز درون سینی ریخته سپس ذرت را اضافه کرده و در آخر هم سس مخصوص را با مواد مخلوط کنید ، روی ظرف را با سلفون پوشانده و برای مدت زمان ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید تا
گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹
دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان
دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان
دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی
دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان