برای تهیه این
در مرحله بعد ، وانیل را اضافه کنید و مایه را خوب مخلوط کنید سپس آرد و بیکینگ پودر را برای ۳ مرحله الک کنید و با مایه ترکیب کنید ، فر را از قبل پیش گرم کنید سپس قالب را چرب کرده مایه را درون قالب بریزید و درون فر قرار دهید برای مدت زمان ۳۵ الی ۴۰ دقیقه تا کیک بپزد .
قالب را خارج کرده کمی که خنک شد کیک را از درون قالب خارج نمایید کیک را برش زده و از سس کاراملی که مرحله اول برداشته بودید آرام آرام بر روی کیک ها بریزید تا بخورد کیک برود ، حالا کیک خانگی شما آماده برای سرو شده است .
گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹
دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان
دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان
دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی
دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان