برای تهیه این
در مرحله بعد خاگینه را درون تابه ریخته و سرخ کنید پس از آماده شدن خاگینه ، خرمایی را که هسته اش را جدا کرده بودید را با هل و دارچین و گردو مخلوط کنید و بر روی خاگینه قرار دهید لایه دیگر
برای تهیه شربت آب و شکر را با هم مخلوط کرده و بر روی حرارت اجاق گاز قرار دهید زمانی که شکر در آب حل شد و شروع به جوشیدن کرد اجاق را خاموش نمایید . اگر شربت مدت زمان بیشتری بر روی اجاق بماند شکرک خواهد زد .
گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹
دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان
دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان
دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی
دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان