طرز تهیه خورش غوره مسما

شما در شروع آشپزی مقداری روغن را درون تابه ریخته و بر روی حرارت اجاق گاز قرار دهید هنگامی که روغن داغ شد مرغ ها را درون تابه ریخته و سرخ کنید در این زمان مقدار کمی زردچوبه به مرغ اضافه نمایید ، کمی که رنگ مرغ تغییر کرد رب گوجه فرنگی را به مرغ سرخ شده اضافه کنید و با هم تفت دهید پس از گذشت چند دقیقه تفت دادن پیاز سرخ شده را اضافه کنید و دوباره با هم تفت دهید

در مرحله بعد غوره را به خورشت ساده اضافه کنید و با مواد مخلوط کرده و تفت دهید ، حالا سه لیوان آب درون تابه ریخته و اجازه دهید تا بجوشد ، حالا مقداری نمک و فلفل و دارچین اضافه کنید و حرارت اجاق را کم کنید و صبر نمایید تا خورشت خوشمزه جا افتاده شود .

در طول این مدت زمان بادمجان ها را پوست گرفته و نمک بزنید ، سپس آنها را آبکش کنید تا نمکش گرفته شود پس از انجام این کار بادمجان ها را درون تابه ای جداگانه سرخ کنید ، از درون تابه خارج کرده و در همان تابه گوجه فرنگی ها را تفت دهید ، زمانی که خورشت پخته شد بادمجان و گوجه را اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد یک جوش با هم بزند و طعم خورشت مجلسی عالی شود ، اکنون غذای شما آماده برای سرو شده است .


تفریحی دهید ,، ,تابه ,تفت ,خورشت ,ها ,کنید و ,اضافه کنید ,درون تابه ,ها را ,تفت دهیدمنبع

جوجه کباب زعفرانی

گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹

دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان

دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان

دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی

دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان

دستور پخت و طرز تهیه کوفته همدانی غذای محلی ایرانی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

قالیشویی در اصفهان |خلیج فارس Klogy ارزانی cctv.information مشاوره کارشناسی ارشد من ودوستم DIGIKALA تفریحی دانستنی و پوزیشن جنسی مشهد درس