طرز تهیه ته چین اسفناج

برای تهیه یک ته چین زعفرانی ، تابه را آماده کنید و روی حرارت lملایم اجاق گاز قرار دهید همراه با مقداری روغن مرغ را درون تابه ریخته و تفت دهید کمی که رنگ مرغ ها تغییر کرد و عوض شد نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید سپس مواد را با هم مخلوط کرده تا ادویه حسابی بخورد مرغ برود ، در پایان کمی هم زعفران به مرغ اضافه کنید مرغ که سرخ شد اجاق را خاموش کرده و آنرا کنار قرار دهید .

در مرحله بعد ، اسفناج را بصورت جداگانه بپزید و برنج را نیز آبکش نمایید ، درون تابه ای جداگانه پیاز را خرد کرده و تفت دهید سپس اسفناج ها را اضافه کنید کمی نمک و فلفل به مواد زده و باهم تفت دهید .

در مرحله بعد ، زرده تخم مرغ و ماست را با هم مخلوط کنید کمی هم زعفران دم کرده با آن مخلوط کنید حالا به این مواد برنج آبکش شده را اضافه کنید ، قابلمه مورد نظر را آماده کرده کف و دیوار آنرا با روغن چرب کنید ، برنج را نصف کرده نیمی از آن را درون قابلمه ریخته و با پشت قاشق فشار دهید تا حالت منسجمی پیدا کند سپس مرغ سرخ شده را اضافه کرده و الباقی برنج را بر روی مرغها ریخته شعله پخش کن را روی اجاق گاز گذاشته و دم کنی را روی قابلمه قرار دهید تا ته چین مجلسی آماده شود .


تفریحی مرغ ,، ,کرده ,دهید ,روی ,هم ,اضافه کنید ,ته چین ,قرار دهید ,کرده و ,برنج رامنبع

جوجه کباب زعفرانی

گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹

دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان

دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان

دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی

دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان

دستور پخت و طرز تهیه کوفته همدانی غذای محلی ایرانی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

خرید ارزان تردمیل باشگاهی تخفیف دونی قیمت خرید لاستیک پیرلی برنامه نویسان و گرافیستان سایتی برای همه طراحی سایت آموزش ساخت ربات اینستاگرام محتاج عشق خرید انواع اسباب بازی logo design